mandag 18. januar 2010

Endelig har Milo kommet hjem

I går var vi på utstilling igjen, det gikk desverre ikke så bra med jentene mine..De ble nok litt stresset i går :(  Men vi hadde en koslig dag i letohallen, å best av alt var jo at Kristin kom med Milo… Han er jo så nydlig, skal bli spenende å se hvordan han utvikler seg :) Så nå må vi trene på å gå og stå pent til vi skal på valpeshow, gleder meg masse :))

Da vi kom hjem satte jeg buret med Milo i ned på gulvet jentene var veldig nyskjerrig på han. Det tok ikke lange stunden før han gikk ut av buret men det var litt skummelt med en gang. Etter en liten stund lekte han med jentene. Tinka er nok den som er mest skeptisk til han å så vi som trodde det skulle være motsatt :) jaja så feil kan man ta….

I natt måtte han ut ved halv fem tiden ellers har han sovet godt i senga til Silje.. Har hatt et uhell inne, men han var jo flink da, gikk på do å tisset på et hånkle som lå på gulvet :) hehe men var jo ikke meningen at han skulle gå dit da :))

IMG_1550

Tror Zatira passer på han jeg gitt :)

 

IMG_1547

Her sitter vi å koser oss ;)  Kommer flere bilder senere.. For jeg har litt problemer med bildeoverføring :(

5 kommentarer:

 1. Ser ut som han har det som plommen i egget den karen. I sengen har han fått ligget også og som takk har han tisset på gulvet det er gutten sin det hehe. Kanskje lurt han sover i buret på natten da;-)

  SvarSlett
 2. Ja det blir nok til at han skal ligge i buret etter vært..

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ny valp. Så bra at han fant tonen med de to andre med en gang. Det er nesten utrolig hvor fort de tilpasser seg. Jeg har ogsp brukt å ha valpene i sengen de første nettene, før de igjen har gått over til buret. Masse lykke til med han:)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med ny valp.. Du er heldig som har fått deg en så vakker valp fra Kristin .. Lykke til med valpen ..

  SvarSlett
 5. Tusen takk.. Ja han er nydelig ;))

  SvarSlett