mandag 25. januar 2010

En uke med Milo

 

IMG_1600

Her holder han på med lekene han drar alle lekene ut av kassa, å de han ikke når klatrer han likeså godt oppi kassa for å få tak i :) En artig fyr :))

IMG_1599

Her måtte Tinka sjekke hva som foregår :)

 

IMG_1591

Første stå bilde, men Silje sa jeg kvalte han hehe :)

IMG_1593

Men dette ble vel ikke så verst :)) Syns han er flink jeg, er jo ikke så gammel :)

IMG_1584

Milo koser seg :))

IMG_1614

Her har Milo fått besøk av katten Martin. Gutta må jo holde sammen, resten av dyra her er jenter… Men Milo liker veldig godt å hjelpe Tinka med å jage martin hehe..

4 kommentarer:

 1. Si meg, har du ikke lært han å rydde opp etter seg enda hehe. Ser det er små "barn" i huset ja. Herlige bilder av Milo og jeg syntes han stod veldig fint på bordet. Skikkelig flink liten gutt.

  SvarSlett
 2. Jeg sier som Bente skriver her. Du får nok lære han til å rydde leke sine etter seg , når han er ferdig med å leke med dem .. Så herlig bilder du har tatt av han... Fink liten gutt det som står fint oppstilt ..

  SvarSlett
 3. Så morro bilder Mona.Er han lik sine søsken så blir han nok en liten skøyer som hopper opp på stoler og bord også hehe. Bra jeg ikke sa det på forhånd kanskje hehe;-) Syns han var flink å stå på bordet:-)

  SvarSlett
 4. Har vist ei til jeg som hopper opp på stoler å bord.. Da blir hun nok ikke alene lenger da hehe :) Han er vist glad i ledninger også, men det må vi vel få av han :)

  SvarSlett