onsdag 21. september 2011

Tur til Amlisberget på Ring.

På lørdag tok jeg og min søster med oss alle hundene og hennes lille datter på en skogstur opp til Amlisberget på Ring. Det er en av kommunen 10 topper turer, vi tok den korteste turen på ca 2,5 km. Men det føltes mye lengre når det bare er oppover bakke hele vegen, å det var til tider veeeeldig bratt.. Trodde ikke at jeg skulle klare å komme oss opp jeg. Men Siw Angelica var jammen i meg flink hun gikk først å ledet ann hele vegen opp å så kom hundene jeg og min søster dannet baktroppen ;) På tur ned gikk det fort, å masse latter for vi plumpet utti vannet som fløt i stien. Det ble en vellykket tur å vi koste oss masse ;))
Her er det noen bilder fra turen vår ;))


Her er vi på tur opp ;)

Her er vi på den høyeste toppen, men var ikke noe utsikt der, å jeg viste det var en fantastisk utsikt mot Moelv kan til og med se helt til Gjøvik.. Så etter maten tok vi en tur nedover på den andre siden av berget å da fant vi plassen med utsikten ;)

Bobby er sliten så han la seg på krakken for å hvile, Gutten sitter å passer på hehe ;))

Her er plassen med fantastisk utsikt kan skimte mjøsbrua der nede... Siw Angelica poserer på kanten ;)

Å så ble det en liten rast til før vi satte nesen hjemover igjen ;)

Vannet vi ser både til høyere og det lille vannet til venstre er mjøsa, utrolig å se det så helt flatt ut alt sammen der nede. 

Se så bratt det er ned der, denn vegen gikk vi ikke da hehe ;)) Men må innrømme at det var litt skummelt med hundene og Siw Angelica her..

Her slapper Roxy av litt ;)) Det var virkelig fart og utholdenhet på de to valpene på turen, men de sov godt da vi kom hjem ;))

Her er vi på tur nedover, det lå ett tre veltet i stien som vi måtte over å det var jo morro for en hver av oss... Det var bare så vidt jeg kom meg over på tur ned for var mega sliten etter turen. Resten av dagen ble det å tilbringe i god stolen og like så dagen etter men det var en flott tur ;)) 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar